14 augustus 2020

Raadsvergadering 4 juli 2019

donderdag 27 juni 2019

Op donderdag 4 juli 2019 vindt in het gemeentehuis in Exloo om 19.00 uur een vergadering van de gemeenteraad plaats. De vergadering begint met het oriënterende deel, aansluitend vindt de besluitvormende vergadering plaats.

Op de website van de gemeenteraad kunt u de stukken inzien.

Inspreken
Wilt u inspreken tijdens de vergadering? Meld dit dan uiterlijk op de dag van de vergadering om 12.00 uur bij de griffie, via griffie@borger-odoorn.nl of telefoonnummer 140591.

Volgen
Als u de raadsvergadering wilt volgen, kunt u plaatsnemen op de publieke tribune. U kunt ook meekijken of –luisteren via www.gemeenteraadborger-odoorn.nl of RTV Borger-Odoorn (kabel 107.5, ether 106.0).

Gast van de raad
Bent u nieuwsgierig naar wat raadsleden doen en hoe de gemeenteraad werkt? Meld u dan aan als ‘gast van de raad’. Op die manier kunt u voor en tijdens de raadsvergadering een kijkje nemen in de politieke keuken van de gemeente Borger-Odoorn, dit kan individueel maar ook als groep.

Op de avond van de vergadering wordt u samen met de andere gasten om 17.30 uur ontvangen in het gemeentehuis in Exloo. U eet een broodje met een of meer raadsleden terwijl zij hun werk toelichten. De agenda van de raadsvergadering wordt samen doorgenomen en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Als de tijd het toelaat krijgt u ook een korte rondleiding door het gemeentehuis.
Om 19.00 uur neemt u plaats op de gereserveerde plekken op de publieke tribune van de raadszaal om de raadsvergadering bij te wonen. Na afloop kunt u nog een praatje maken met de raadsleden, de burgemeester en de wethouders.

Wilt u een keer gast van de raad zijn? Neem dan contact op met de griffie via telefoonnummer 14 0591