27 oktober 2020

Raadsvergadering 22 oktober 2020

donderdag 15 oktober 2020

Op donderdag 22 oktober vindt om 19.00 uur een (digitale) vergadering van de gemeenteraad plaats. Er vindt alleen een besluitvormende vergadering plaats

De publieke tribune blijft gesloten voor het publiek. Voor het inzien van de vergaderstukken verwijzen wij u naar onderstaande info.

Op een PC ga je naar www.ibabs.eu Daarna log je in. Met een Ipad of mobiele telefoon ga je naar de App-store en download je gratis iBabs-pro. Met de volgende gegevens kun je inloggen: