20 november 2017

Ken uw raadslid

Waar bent u geboren en getogen? 
Ik ben in 1946 geboren in Valthermond en ben daar opgegroeid.
Heb vanuit hier mijn schoolopleiding gedaan en heb daarna een paar jaar in Apeldoorn gewoond voor een opleiding bij de K.Mar.

Wat is uw burgerlijke staat?
Ik ben 44 jaar getrouwd met Tina en wij hebben een dochter, schoonzoon en een zoon , schoondochter en drie lieve kleinkinderen.

Sinds wanneer zit u in de gemeenteraad van Borger-Odoorn?
In 2006 ben ik als raadslid aangetreden voor de PvdA.

Wat doet u naast het raadswerk?
Naast mijn raadswerk doe ik vele andere zaken waaronder het besturen van een eigen advies bureau.

Hoe is uw politieke carriere tot nu toe verlopen?
Mijn politieke carrière heeft zich voornamelijk gericht op het behandelen van de normale raadsagenda werkzaamheden. Daarnaast ben ik  twee raad periodes lid geweest van de Gemeentelijke rekenkamer.

Wat is uw passie?
Ik heb meerdere passies maar de belangrijkste zijn,  opkomen voor een rechtvaardige en sociale gemeente Borger-Odoorn en Nederland, en samen met mijn echtgenote het bezoeken van andere landen in de wereld.

Waar gaat u zich de komende tijd hard voor maken?
De komende vier jaren zullen veel tijd en aandacht vragen om een eerlijk en rechtvaardige oppositierol in de raad te gaan vervullen. Ook aandacht schenken aan hetgeen de voorgaande jaren door een ieder aan de burgers is beloofd. Samen met mijn fractie zullen wij ons tot alles wat in ons vermogen ligt verzetten tegen het plaatsen van windmolens in ons veenkoloniaal gebied.

Waar heeft u een hekel aan?
Ik heb een ontstellende hekel aan mensen die niet eerlijk zijn, de waarheid niet spreken of  er op uit zijn om anderen mentaal of geestelijk te beschadigen.

Wat is uw favoriete boek?
“De Vastgoed Fraude”  Miljoenenzwendel aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Door Vasco v.d.Boon en Gerben van de Marel.

Wat is uw favoriete film?
Ik heb geen speciaal favoriete film. Ik kan bijzonder genieten van een comedy film of een film uit de reality sfeer.


9 april 2014